Cum sa controlezi populatii intregi?

26 sept.

Care e cea mai buna metoda pentru a controla populatia? Frica. Frica care iti ingheata orice actiune sau frica care te face sa te arunci cu capul inainte fara sa te mai gandesti de doua ori. Frica, aceasta emotie instinctiva, a devenit de mii de ani ceva patologic in mintea umana.

Pot fi enumerate diverse tipuri de frici care au dominat mintea colectiva a oamenilor de-a lungul istoriei cunoscute, dar cateva ies in evidenta:
-frica de Dumnezeu si de iad, adica o frica irationala in fata unor forte care nu pot fi percepute si in fata unui viitor etern sumbru intr-un loc care necunoscut, dar despre care toata lumea vorbeste.
-frica de a a fi infometat. Cei cu adevarat infometati nu au timp sa le fie frica de asta, iar cei care se indoapa cu o gramada de porcarii pline de chimicale toxice se tem in permanenta ca nu vor mai avea ce manca daca….
-frica de boli si suferinta. Pe ea se bazeaza intreaga industrie farmaceutica si medicala moderna. Cum mai usor sa faci bani decat distrugand imunitatea cuiva si apoi vanzandu-i produse care sa il faca mai „bine” , dar care de fapt il distrug pe termen lung ca sa revina din nou si din nou. De acest subiect ne vom ocupa mai pe larg.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s