Pacaleala cu gripa porcina si vaccinul

21 oct.

Anul trecut am calatorit cam prin toata lumea si am luat contact cu cateva sute de mii de persoane din cauza jobului pe care l-am avut. Isteria cu gripa porcina s-a propagat peste tot si cel mai evident era ca masurile de securitate din aeriporturi se intensificasera foarte mult: trebuiau completate formulare privind starea de sanatate a tuturor celor care calatoreau si inclusiv datele privind fiecare tara in care au calatorit in ultimele 6 luni, existau scannere termice in foarte multe aeroporturi pentru a determina temperatura corpului, tot personalul din aeroporturi era obligat sa poarte masti (foarte multi pasageri umblau numai cu masti de protectie), in avion se gasea in fiecare seat-pocket un pamflet legat de gripa porcina, etc.
Era practic imposibil sa nu te lovesti la fiecare pas de un anunt legat de gripa porcina si de vaccin.
Din toate persoanele cu care am discutat anul trecut(si au fost mii), am auzit doar de 2 sau 3 cazuri de gripa porcina. Din acestea nici una din ele nu a murit, doar una a stat in spital cam doua saptamani (era o colega care este mai bolnava din fire si care nici nu bea apa niciodata, doar cola).
Cel mai interesant caz mi s-a parut cel al unei colege care s-a vaccinat de curand pentru gripa porcina la clinica companiei. La cam 15 minute dupa vaccin i s-a umflat bratul si nu il mai putea misca, si nu era umflatura specifica in locul vaccinat ci tot bratul era umflat, rosu si o durea ingrozitor. Doctorii de la clinica nu stiau ce sa ii faca si i-au zis sa mai astepte, dar vazand ca se tot inrautatea au trimis-o la spital. De aici nu stiu ce s-a mai intamplat.
In Suedia au fost persoane care au murit in cateva ore de la admisitrarea vaccinului.Sursa aici.
De ce reluam iarasi cazul gripei porcine? Pentru ca a fost o tactica de manipulare in masa pentru a distrage atentia mass media de la alte lucruri care se petrec in lume si mai ales pentru a continua controlul populatiei prin frica. De asemenea in fiecare an va exista o noua problema majora pentru a baga frica in mintea oamenilor si astfel a-i lasa neajutorati si dependenti in fata maretelor guverne, fie ca va fi vorba de un nou virus care ameninta sa extermine omenirea sau de prezicerea calamitatilor si dezastrelor posibile si imposibile. Un nou exemplu poate fi virusul West Nile, pacaleala pe anul asta. Sa vedem unde va duce si asta. Un articol interesant legat de ce acest virus nu este un pericol aici
De ce vaccinarea este otrava?
O carte completa legata de studiul lui Eleanor McBean o gasim aici. Orice faceti nu va vaccinati pentru nici un fel de gripa! Mie mi-a trebuit mai mult de un an de tratament homeopat si alte remedii naturale ca sa ma recuperez dupa un vaccin pentru gripa obisnuita facut acum cativa ani.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s