Aurul monoatomic, ADN si Inima… (Studiul nr 3)

2 dec.

Comentarii de Dan winter despre ORMUS

S-a spus in mai multe locuri despre praful de aur ca nu este deloc o conspiratie pentru a controla umanitatea, si ca tocmai este un secret atat de bine pastrat ca sa nu ajunga lumea la aceste produse. Daca e sa o luam logic: dai un search pe google si apar sute de websites de unde se poate procura Ormus…deci unde e marele secret??? Si apoi daca faci un pic de research afli ca FDA aproba acest Ormus, acelasi FDA care aproba toate otravurile pe care le mancam acum.
Un articol de DAN WINTER legat de aurul monoatomic si de concluziile nu prea iluminate ale lui Lawrence Gardner.

Praful de aur VS. Inima… Momentele mai intunecate ale Alchimiei
sursa aici

„Deci ce lipseste aici? Pe de o parte Gardner ne spune ca originea noastra genetica era inradacinata in aceasta cautare a pudrei de aur… Ormes/Manna/Spice/Shem-Manna/StarFire…Messeh/Messiah…
Gardner explica foarte bin originea a zeci de cuvinte cheie din mitologia religioasa, direct folosind acest praf de aur alb in experimentele lor. Ritu a devenit Ritual, Flow-er(al Menses Messeh) a devenit flower, Shem-Manna a devenit Shaman, Cayin Cain a devenit King, Eulil a devenit Jehovah, s.a.m.d

Dupa ce am digerat mult din munca sa, este critic sa nu inghititi tot ce arunca acest Gardner draconian(si nu ma refer la el cu lipsa de respect). Partile pe care Gardner le evita cu grija sunt ceea ce face ca munca lui sa fie periculoasa.

Iata unghiul important:
Daca credem ca povestea “Golden Ones” a lui Rakie, acelasi grup Orion, tipul Enlil pe care Gardner ii face eroi caci Draco se intoarce aici sa recupereze ceva mai important decat aurul. Aceasta era abilitatea de a face un ADN care are suflet si care poate calatori in timp. Aceasta necesita ceva ca un foc al stelelor in gene.

S-au intors pentru ca capacitatea de a face genele sa sara mai repede decat lumina in timp a fost pierduta pentru tot sectorul galactic in ziua in care pe aceasta planeta s-a inceput clonarea si ingineria genetica. Pentru mai multe informatii aici

Deci daca am invatat ceva este ca povestea cu zane despre pudra de aur alb este doar ecranul din fata adevaratului bun al acestei galaxii. Premiul este si a fost intotdeauna cum sa obtii ADN si gene care sa intre in stele.

Cum am spus si in alte articole, aceasta abilitate de a impleti ADN-ul astfel incat efectele campului sau sa implozeze in orice este in exteriorul lor. Si aceasta abilitate de a obtine o structura ADN aliniata izolata perfect in ea insasi, vine de la Inima. Este o coada de cal sonica simpla de la o inima coerenta si extatica care face impletirea ADN-ului care aliniaza undele scurte pe undele lungi. Aceasta permite apoi ca unda mecanica prastie sa se adune si sa se inmulteasca recursiv in sus si in jos pe scara, mergand pana la vitezele undei de a trece peste viteza luminii.

Deci ca rezumat aceasta abilitate genetic indusa de glande de a impleti ADN-ul si astfel campul de constienta in orice camp din afara ta, duce pana la urma la crearea centrarii si fortei de gravitatie, care curbeaza lumina, si astfel este creatia ca unda mecanica. Scopul acestei conversatii este sa punem cap la cap indiciile despre controversa pudrei de aur, ca sa obtinem o perspectiva despre cum este mai bine sa manevram produsul creierului/inimiii intr-un FOC al stelelor care este durabil si care se carmeste singur ca o unda.

Pentru a ii da lui Gardner putin credit el macar spune ca sucurile moarte ale glandelor (Melatonina/Serotonina) de la Pineal/Pituitara nu sunt bune. Trist este cand continua poetic ca Aurul si Platina preparate pudra sunt singurele mijloace de a obtine nemurirea. El ignora cu seninatate faptul ca folosirea in exces a acestor pudre este f mult motivul pentru care eroii sai Annunaki Draco au venit aici sa ne fure din materialul genetic in primul rand. Ei au ramas fara sucurile glandelor (fara inima – inima Draco s-a rupt in doua) tocmai pentru ca au mancat aceste chestii!!!

Acesta este detaliul minor care ii costa pe acesti borgi sufletul.
Sa ne uitam practic la consumarea acestei pudre de aur. Urechile incep sa tiuie, sistemul imunitar se destind, nemurirea biologica pare asigurata. Cine ar putea sa renunte la el, sunt doar cativa dolari de dat….

Nu pare totusi cam improbabil avand in vedere cunoasterea biologiei evolutiei. De fiecare data cand forta vietii devine repetat mai durabila ca unda, o Vointa autogenerata pare sa fie implicata. Daca tot ce ar trebui pentru a accelera ADN-ul indeajuns sa intre in stele ar fi destula pudra de aur in dieta, nu credeti ca acest parada galactica ar fi fost terminata cu mult inainte ca Enki si Enlil sa isi schimbe numele in Adoni si Yalweh pentru a-si sclavagiza clonele mai bine.

Suntele unda ale inimii in sentimentul compasiunii, uimirii…genereaza o serie armonica phi, care hipnotizeaza pompa sacrala pentru a obtine UV inalt din organele secuale spre pineala/pituitara.

–-

In final:

Personalitatea se fractioneaza cand solubilitatea imploziei produse de pudra de aur atrage prea multe statii radio in ADN(urechile incep sa tiuie). Fara vointa de a sorta amintirile, moartea este intotdeuna sigura solutie, Daca totusi activitatea de a sorta amintirile lasa doar ce este comun este eficienta atunci simti atata zbarnait in gene ca ele nu mor.

Daca implozia ADN-ului a fost cauzata de PUDRA DE AUR in loc de O INIMA DE AUR… Atunci genele se impreuneaza intr-un lant lung de vampiri numiti BORG… capatul de jos la DRACO(care mananca glande umane pentru senzatiile pe care ei nu le pot fabrica).
Si asta este ce a pus in scena pentru Annunakim, dragonii eroi ai lui Gardner “ sa cresti familiile regale ale Pamantului asa cum faci cu cainii de spectacol”. Pentru ei pentru care este un privilegiu sa fii asimilat, genele sunt ca niste resurse naturale, daca ai plantat o padure trebuie sa iti fie permis sa o tai.

Si totusi poti folosi putina esenta din principiul Aurului, sa iti infasori inima intr-un sentiment de simetrie. Un indiciu bun pentru aceasta stare este daca poti sa te vindeci prin remediul homeopat doar tinand si simtind sticluta.
Sa mananci principiul pur al Alchimiei aici este sa simti Aurul ca limbaj al formei care ghideaza toate undele catre un centru intr-o partajare perfecta. Acesta era centrul chestiunii. Piatra filozofala putea sa radieze doar samanta perfecta a imploziei electrice, literal doar in prezenta Intentiei pure a campului electric din Inima!

Ochiul Soarelui se deschide atat de aproape acum si cere ca noi sa intram sau sa murim. Aceasta aduce ochiul furtunii aproape de tarm in seara asta, electrizandu-ne sa facem o forta centrala in spirala care se mareste.
Nu va exista alt timp mai bun pentru a ne remodela in ceva ce este centrat, in ADN, in Inima si in Reteaua Pamantului.

Principiul era o inima de AUR, Pudra de aur este doar o intoarcere la o forma fractionata.”

Reclame

Un răspuns to “Aurul monoatomic, ADN si Inima… (Studiul nr 3)”

  1. xamo decembrie 7, 2011 la 6:42 pm #

    Vazuti aceasta?
    http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_danwinter05.htm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s